„Salesforce 360” – Најава летње школе

26.05.2022, 17:00h, А2

Salesforce 2022-01

Драге колегинице и колеге,

Пред нама је овог лета друга по реду Salesforce летња школа која ће се у склопу сарадње са партнерском компанијом Planetsoft одржати на нашем факултету крајем септембра 2022. године.

Овај курс, јединствен у региону, пружиће нашим студентима свих усмерења могућност унапређења сопствених компетенција у домену управљања односа са потрошачима/клијентима, овладавајући основним принципима функционисања водеће у свету CRM платформе.

Salesforce је решење које проверено ефикасно спаја компаније и купце. Реч је о платформи која свим одељењима компаније, укључујући маркетинг, продају, трговину и услуге, пружа јединствен и интегрисан поглед на сваког купца и самим тим, сваком предузећу помаже да ефикасно усмерава своје продајне и маркетиншке операције.

Као најава и својеврстан увод у претстојећу Salesforce летња школа, у петак 26. маја са почетком у 17 часова, организоваће се предавање о CRM-у и самој Salesforce платформи са симулацијом, на ком ћете имати прилику да упознате прошлогодишње полазнике и чујете њихова искуства, али и да присуствујете симулацији примене ове платформе.

Агенда:

17:00  Представљање концепта Salesforce летња школа, професор др. Зоран Богетић
Представљање компаније Planetsoft, директор компаније, Иван Топличић

17:30  Како ми је ова обука помогла у каријери?, полазници прве Salesforce летње школе

17:45  Престижне CRM праксе у актуелном тренутку – Колико кошта заостајање?!, асистент Алекса Докић (Економски факултет)

18:15   Пауза

18:30   Salesforce платформа, Душан Масал сертификовани Salesforce Sales Cloud консултант (компанија Planetsoft)

19:00   Симулација примене Salesforce платформе, Василије Свркота, Technical consultant (компанија Planetsoft) и прошлогодишњи полазник Salesforce летње школе (компанија Планетсофт)

19:45   Завршна реч