Термин полагања

Пријаве за упис се подносе електронски од 19. до 24. јуна (до 12 сати). Више информација о тачним терминима и процедури пријављивања видети ОВДЕ.

Пријемни испит се полаже у понедељак, 26. јуна 2023. године у просторијама Економског факултета Универзитета у Београду (Каменичка 6).

termin polaganja

НАПОМЕНЕ:

Студент бира једну комбинацију испитних тестова од понуђених.

Уколико бира само полагање једног предмета из прве корпе, испит траје 2 сата у назначеним терминима.

Уколико бира комбинацију прве и друге корпе, испит траје 2 сата и 30 минута. Треба обратити пажњу да ће испитна комбинације Пословна економија + један испит из друге корпе подразумевати полагање првог теста у једном термину, а другог у другом предвиђеном термину. Слично је и за испит из Математике који се комбинује са једним предметом из друге корпе – у том случају студент ће доћи да полаже тест из предмета из друге корпе у назначеном термину  и полагаће математику у другом термину који je наведен у табели .

Испитна комбинација Основи економије или Рачунарство и информатика у комбинацији са једним испитом из друге корпе полаже се од 12.30 до 15.00 (оба теста студент ће добити истовремено).

Уколико студент пријави један испит из прве корпе или три предмета из друге корпе, испит полаже од 12.30 до 14.30 (сва три теста ће добити истовремено).

Улаз у зграду Факултета биће дозвољен 15 минута пре почетка пријемног испита. Кандидати полажу пријемни испит у предвиђеној сали која ће бити наведена након попуњавања електронске пријаве за упис на Економски факултет у Београду.