Студентска унија (СУЕФ)

Ми смо студенти Економског факултета Универзитета у Београду. Први тим СУЕФ-оваца је настао још давне 1996. године. Учествовао је у стварању Студентске уније Србије, међународно признате студентске организације.

Већ годинама смо најпризнатији и најјачи локал Уније, из кога излазе сјајни појединци, савршено склопљени тимови и касније пословни партнери и, што је најважније, добри пријатељи.

Ми смо ту да увек помогнемо колегама! Наш циљ је да покушамо да разрешимо све студентске проблеме, али пре свега наш фокус је на каријерном развоју.

Имамо сарадњу са великим бројем компанија, што нам помаже да наши чланови остваре директан контакт са људима из света бизниса.

Наша организација организује највећи догађај за младе у Србији под називом „Семинар младих – Build Yourself„, такође организујемо Образовни програм Compass у сарадњи са компанијом Delta Holding, али ту су и остали пројекти као што су конференција KONEKT, форум HIT, сајам Open CV Days

Канцеларија СУЕФ-а се налази на Економском факултету Универзитета у Београду, Каменичка 6, Београд, преко пута кантине. За вас смо ту сваки радни дан измеду 11 и 15 часова.

Уколико врата случајно буду закључана када сте на факултету, ако имате примедбе, предлоге, сугестије, идеје, пишите нам на suef@ekof.bg.ac.rs или нас позовите на број: +381.11.302.1.165. Пратите нас и на званичној фејсбук страници: https://www.facebook.com/suef.ekof/?ref=aymt_homepage_panel

За све примедбе, предлоге и похвале можете се обратити председнику организације Милошу Ђорђевићу.