Маркетинг радионица

Маркетинг радионица

Маркетинг Workshop је непрофитна невладина студентска организација Економског факултета, настала 1996. године.
Првобитна идеја због које је удружење настало, а што се није мењало до данас јесте жеља за применом стеченог знања у пракси.

Званично, МW помаже студентима да достигну свој пун потенцијал, као и да се након завршетка факултета брзо прилагоде професионалном свету. Али, МW пружа и много више од тога. Уласком у нашу “малу фабрику великих идеја” открива се један потпуно нови свет.

Свет пројеката, спонзора, медија, сарадње са предузећима, контаката, израде маркетинг стратегија, ’’браинсторминга’’, промоција, место где креативност и знање долазе максимално до изражаја.

Најпознатији пројекат је чувена Рекламијада која се одржава на Економском факултету и која има дугу традицију, а која је од ове године у склопу новог пројекта под називом Дани Маркетинг Workshоpa.

Ту су и други пројекти: Трибина, Студентска регата, Вебинар, Креативацја, организација едукације за чланове, Екофологија и многи други.

Функционишемо дакле као права мала маркетиншка агенција. Ту су сектори који се баве ПР-ом, ХР-ом, промоцијом и сарадњом са предузећима. Али оно што је специфично је што свако може да се опроба у сваком послу, нема ограничења и свима се пружа шанса да искажу своју креативност и пун потенцијал.

МW је пре свега једна велика породица. Наши чланови су група способних, креативних, амбициозних маркетинг заљубљеника који сваком пројекту прилазе са великом пажњом и жељом да стекну што више искуства. Наши чланови су повезани разним пројектима али и међусобним пријатељством и заједничком визијом.

Сазнајте више на:

https://www.mws.rs/

http://www.facebook.com/MarketingWorkshop

https://instagram.com/marketingworkshop?igshid=qj37zbm0lxsy