Огласи – јавне одбране

Oglas javna odbrana Milan Lazarević

Oglas javna odbrana Jelena Rašković

Oglas javna odbrana Branko Pavlović

Oglas javna odbrana Lazar Čolić

Oglas javna odbrana Dubravka Užar

Oglas javna odbrana Tihomir Novaković

Oglas javna odbrana Nemanja Backović

Oglas javna odbrana Svetlana Drljača

Oglas javna odbrana – OG

Оглас јавна одбрана – Дејан Тешић

Оглас јавна одбрана -Бојан Пејовић

OGLAS ODBRANA – BRANISLAVA HRISTOV STANČIĆ

OGLAS ZA JAVNU ODBRANU DOKTORSKE DISERTACIJE IVANE IVKOVIĆ

OGLAS ZA JAVNU ODBRANU DOKTORSKE DISERTACIJE OLIVERE JOVANOVIC

OGLAS ZA JAVNU ODBRANU DOKTORSKE DISERTACIJE ALEKSANDRA ĐORĐEVIĆ


Универзитет у Београду – ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ обавештава да ће БОБАНА ЧЕГАР, из Бања Луке бранити докторску дисертацију под насловом „Евалуација квалитета краткорочног финансијског извештавања у државама југоисточне Европе“ 22. јула 2021. године у 14:00 часова у Професорској сали на Универзитету у Београду – ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ, Каменичка 6.


Универзитет у Београду – ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ обавештава да ће СНЕЖАНА МИЛЕТИЋ, из Београда бранити докторску дисертацију под насловом „Процена квалитета финансијских извештаја великих предузећа у Републици Србији применом модела заснованих на агрегатним мерама“ 23. јула 2021. године у 13:00 часова у Професорској сали на Универзитету у Београду – ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ, Каменичка 6.


Дел. бр. 1911/1

Универзитет у Београду – Економски факултет обавештава да ће МАРИНА ВАСИЛИЋ, мастер економиста,  из Београда, Република Србија, бранити докторску дисертацију под насловом: “Финансијско извештавање о перформансама групе и економска реалност: консолидовани финансијски извештаји вс. појединачни финансијски извештаји матичног предузећа“, 25. јуна 2021. године у 9. сати у Професорској сали на Економском факултету у Београду, Каменичка 6.


 

Милан Глишић

Универзитет у Београду – Економски факултет обавештава да ће Радован Кастратовић из Београда, Република Србија, бранити докторску дисертацију под насловом: „Утицај прилива страних директних инвестиција на извоз сектора пољопривреде земаља у развоју“, 11.05.2021. године, у 16 часова у сали 603 и и путем видеоконференцијске линије, логовањем на линкhttps://us02web.zoom.us/j/81671687010

Михаило Пауновић

Милена Лазић