Студент продекан

Маја Мартиновић

Кабинет: Приземље 1
Време пријема: понедељак 12-14h
Еmail: sprodekan@ekof.bg.ac.rs

Маја Мартиновић је рођена 28. фебруара 2000. године у Београду. Завршила је смер Финансијски техничар у Првој економској школи 2018. године са одличним успехом.
Економски факултет уписала је 2018. године и тренутно је студент треће године основних студија, модул Рачуноводство, ревизија и финансијско управљање. Од прве године студија бави се студентским активизмом као члан студентске организације Група за СПЕКОФ. Учествовала је у организацији пројеката као што су Конференција младих „Упознај ЕКОФ”, Конгрес студената економије „КОНСЕК” и у многим другим активностима и манифестацијама. Члан је студентског парламента од 2020. године. Обавља функцију Студента продекана Економског факултета од 1. октобра 2020. године.
Волонтер је Црвеног крста од свог шестог разреда основне школе. Такмичила се у првој помоћи, а касније и сама била инструктор млађим генерацијама. Обављала је функцију председника омладине Црвеног крста Вождовац од 2016. до 2020. године. Пролазила је обуке и била члан тима Црвеног крста Београд за деловање у авионским несрећама.