Студент продекан

Бењамин Гегић

Кабинет: Приземље 1
Време пријема: понедељак 12-14h
Еmail: sprodekan@ekof.bg.ac.rs

Стеван Васиљевић је рођен 7. децембра 1997. године у Београду. Завршио је друштвено-језички смер у Четрнаестој београдској гимназији 2014. године као носилац Вукове дипломе.

Економски факултет уписао је 2016. године и тренутно је студент треће године основних студија, модул Финансије, банкарство и осигурање. Од прве године студија бави се студентским активизмом као члан студентске организације Група за СПЕКОФ. Учествовао је у организацији пројеката као што су Конференција младих „Упознај ЕКОФ”, Конгрес студената економије „КОНСЕК”, „Моdel WTO Belgrade”, „ЕКОФ Квиз знања“, „Interviewing week” и многих других активности и манифестација. Члан је студентског парламента од 2017. године и тренутно обавља други узастопни мандат. Обавља функцију Студента продекана Економског факултета од 1. октобра 2018. године. Био је практикант компаније Addiko Bank Srbija, сектор Финансијска анализа.

Течно говори енглески језик, немачки језик говори на средњем нивоу. Посебна интересовања има за области финансија и банкарства. У слободно време се бави спортом.