Центри

НИЦЕФ

Научно-истраживачки центар Економског факултета (НИЦЕФ) је организациона јединица преко које је реализован преко 1000 пројеката, иновационих курсева, консултантских услуга и саветовања. По броју и квалитету урађених научно-истраживачких и комерцијалних пројеката НИЦЕФ је водећа научно-истраживачка институција у земљи. Више информација погледајте на страници НИЦЕФ.

Издаваштво

Центар за издавачку делатност (ЦИД) је организациона јединица Факултета специјализована за издавање уџбеника и остале стручне литературе. Припада групи главних издавача у југоисточној Европи, специјализован за најквалитетније радове у области теоријске економије, међународне економије, банкарства, менаџмента, маркетинга, организације, пословних финансија, рачуноводства, статистике, математике, информатике и сл. Данас Центар годишње објави преко 80 наслова. Више о Центру на http://cid.ekof.bg.ac.rs/

Центар за сарадњу са привредом

Центар за сарадњу са привредом се поред развијања обострано корисних сарадњи са привредним субјектима и институцијама бави и маркетингом и односима с јавношћу Економског факултета као и каријерним вођењем и саветовањем студената. Центар је од октобра 2015. године до данас у име Факултета поптисао око 220 споразума о сарадњи са компанијама и предузећима које послују на територији Републике Србије, али и у региону, обезбедивши тако више од 1000 пракси за своје студенте. Више о Центру на страници Сарадња са привредом.