DSC04192

Низом активности обележени дани факултета

Наш факултет прославља 87 година успешног постојања. Тим поводом, у периоду од 18. до 22. марта, одржана је традиционална манифестација обележавања Дани Економског факултета која је била усмерена према студентима.

Првог дана за студенте смо организовали дружење уз друштвене игре које је било подржано од стране компаније Nestle Adriatic.

Другог дана одржано је предавање „Занимања будућности за студенте економије и бизниса” на коме су говорили Тијана Копривица, директор одрживог пословања у Delta Holdingu,  Иван Анић, креатор такмичења Brainfinity и Александар Бауцал, редовни професор Филозофског факултета.

Студенти су током Дана факултета имали прилике да se prijave i za case study takmičenje koje je organizovao naš Ekof Case Study Club. Преко 20 тимова тренутно ради на задатку који је пред њих поставила партнерска компанија Atlantic Štark. Студенти се боре за вредне награде међу којима је и двомесечна пракса у компанији.

Четврти дан манифестације био је резервисан за теренску наставу, као једну од омиљених ваннаставних активности наших студената. Овог пута врата нам је отворила Raiffeisen банка.

Предавањем на тему “Стратегија личног развоја: Personal Scorecard™” затворили смо овогодишње Дане факултета. Продекан за наставу и сарадњу са привредом, проф. др Драган Лончар, разговарао је са студентима о начинима на које је могуће да боље поставе личну стратешку дијагнозу и визију.

У оквиру прославе јубилеја одржана је и Свечана седница Наставно-научног већа Универзитета у Београду – Економског факултета и том приликом су уручене јубиларне награде, награде за научноистраживачки рад као и награде за постигнут успех у педагошком раду са студентима.