Интерактивни веб разговор у сарадњи са компанијом „Japan Tobacco International”

12.05.2021, 14:00h, Zoom

Центар за сарадњу са привредом и компанија Japan Tobacco International вас позивају да присуствујете интерактивном веб разговору који ће бити одржан у среду, 12. маја са почетком у 14h.

Гости овог разговора биће Соња Миљковић (супервизор административних послова у производњи и обради дувана, Japan Tobacco International) и Тамара Обрадовић (пословни партнер у сектору за запослене и корпоративну културу за Adriatica регион, Japan Tobacco International).

Соња Миљковић је дипломирала на Пољопривредном факултету у Београду.

Свој професионални развој започиње 1994. године у фабрици Duvanska Industrija Senta, као приправник у сектору обраде. Након тога, преузима позицију Инжењер развоја – главни технолог. Са доласком JTI-а 2006. године, Соња свој професионални развој наставља у сектору финансија у делу који се односи на планирање производње дувана. С годинама, Соњине одговорности су се мењале, па тако Соња сада води све административне послове који су везани за производњу и обраду дувана. Током своје каријере, остала је верна једној компанији континуирано радећи на свом усавршавању и развоју. Соња је имала прилику да се кроз разне пројекте у којима је учествовала упозна са свим процесима фабрике и данас је део водећег тима задуженог за спровођење Kaizen менаџмент концепта и 5S културе.

Тамара Обрадовић је дипломирала на Факултету техничких наука у Новом Саду.

Своју професионалну каријеру је започела у компанији Carlsberg Srbija као практикант у сектору за људске ресурсе 2012. године, где је провела 3 године на различитим позицијама у оквиру љуских ресурса у Србији и БиХ. Каријерни пут је водио преко startup-а, компаније IKEA до компаније JTI, где је сада на позицији Пословног партнера у сектору за запослене и корпоративну културу, за Adriatica регион.

Соња ће са вама поделити Kaizen филозофију рада која је звезда водиља наше фабрике у Сенти, док ће Тамара искористити прилику да вам представи интернационални програм плаћених пракси за студенте, Make It Bright.

Вебинар ће бити одржан путем Zoom апликације, а линк за присуство ће бити накнадно послат путем мејл адресе.

Место на вебинару можете заузети попуњавањем форме на ЛИНКУ!

1