Гостујуће предавање на тему: „Будућност трговинског менаџмента на примеру водеће праксе компаније Sport Vision”

03.12.2021, 14:00h, Zoom

У петак, 3. децембра, са почетком у 14 часова у оквиру предмета Трговински менаџмент биће организовано online гостујуће предавање Ањe ДмитровићMarketing Director Sport Vision Grupe.

anja-img

Ања Дмитровић са својим дугогодишњим искуством у области маркетинга и retaila носилац је маркетинг и бизнис стратегије у компанији Sport Vision Grupa. Кроз различите позиције у оквиру новинарства, маркетинга и бизниса Ања је стекла знање из широке области пословања и у оквиру управног одбора групе њена улога везана је не само за послове резултате већ и за успостављање и имплементацију дугорочне стратегије развоја компаније кроз управљање брендом, дигиталом и CRM-ом на 10 различитих тржишта.

Дугогодишња каријера на телевизији:
1992 – ТВ Политика, репортер и презентер у информативном програму
1994 – ТВ БК. Ауторске talk show емисије Геа, Puzzle, У поверењу и Такви какви смо, уредник Забавног програма
2007 – Маркетиншка агенција Communis, PR манагер
2008 – Delta Sport, PR i Communication manager, затим директор Маркетинга
2014 – Sport Vision, директор Маркетинга

Основну и средњу школу завршила је у Београду и Багдаду, матурирала је у руској гимназији у Прагу а потом је завршила енглеску књижевност.

Позивамо све који су заинтересовани да сазнају више о специфичностима и будућности трговинског менаџмента кроз анализу пословања лидeрa спoртскe мaлoпрoдaje нa тржишту Бaлкaнa да присуствују.

Линк за приступ предавању:  https://us02web.zoom.us/j/3606259212.

EKOF Predavanje Anja Dmitrovic - dec 2021 (1)