Гостујуће предавање компаније „NCR Voyix” на тему „Примена савремених технологија у малопродаји и угоститељству”

15.05.2024, 18:00h, Слупаоница 21

Драге колегинице и колеге, Центар за сарадњу са привредом вас позива да присуствујете гостујућем предавању на тему „Примена савремених технологија у малопродаји и угоститељству” у сарадњи са компанијом NCR Voyix. Предавање ће се одржати 15. маја у 18 часова у слушаоници 21.

Jovana Trifunović - NCR VoyixПрисутнима ће се обратити Јована Трифуновић, извршна директорка продаје за сектор ресторанског пословања. Јована Трифуновић је каријеру започела у области трговине на велико и мало у домену комерцијалних активности. Након неколико година успеха у међународној и домаћој трговини, окреће се пројектима Европске уније захваљујући којима развија експертизу у пољима маркетинга, односа са јавношћу, управљања догађајима и преговарања. Комбинујући своја дотадашња искуства, каријеру наставља у оквиру Beosport System-а. Пре осам година доноси одлуку да своја знања и вештине примени у технолошком сектору те се придружује компанији NCR Voyix, некадашњи NCR, као менаџерка за обнову уговора сервисирања за територију Северне Америке. Данас, као извршна директорка води тим који продаје технолошка решења ресторанима у Северној и Јужној Америци, Европи, Азији и Пацифику.

Позната као особа посвећена развоју људи, посебно младих менаџера, тимова, продајних вештина и пословних операција, 2020. године добија Top Sales Manager награду за најбољег менаџера у региону Европе, Блиског истока и Африке.

NCR Voyix - digital(1)