Донација Економског факултета Првој економској школи у Београду

15.05.2015

На свечаној академији поводом 134 године постојања и рада Прве економске школе у Београду, одржаној у четвртак 14. маја 2015. године, озваничена је донација Економског факултета у Београду овој школи.

Донација у виду 30 рачунара намењена је формирању новог кабинета за ученике, чиме ће се извршити модернизација наставе рачуноводства и статистике, а резултат је дугогодишње и чврсте сарадње Економског факултета и Прве економске школе. На прослави јубилеја ове школе, уручена је захвалница проф. др. Жаклини Стојановић, продекану за наставу Економског факултета. Поред пригодног програма, уручене су и дипломе и признања ученицима и наставницима за постигнуте резултате у току ове школске године.

Економски факултет Универзитета у Београду је највећа и најеминентнија научно-образовна установа у региону на пољу економских наука, пословног управљања и статистике, са традицијом дугом скоро 80 година.  На Факултету је до сада дипломирало преко 40000 студената, око 2170 је наставило последипломске студије и стекло назив магистра наука док је око 730 стекло титулу доктора наука. Факултет предано ради на сарадњи са страним универзитетима и институцијама, на научно-истраживачком раду, издавачкој делатности и ангажману што већег броја наставника и студената у свим битним токовима привреде.

Прва економска 2

Прва економска 1