DSC_00700

Донација Економског факултета Петој економској школи “Раковица“

У понедељак 7. децембра уприличена је донација Економског факултета у Београду Петој економској школи “Раковица“. Донација рачунарске опреме омогућиће боље услове за извођење и праћење наставе како ученицима ове школе, тако и њиховим професорима.

Испред Центра за сарадњу са привредом Економског факултета  донацији су присуствовале професорка Емилија Манић као координатор за сарадњу са средњим школама и Милица Ђотуновић, сарадница за маркетинг и односе с јавношћу. Присутни представници Пете економске школе су били директор Милан Кецман, професорка економске групе предмета Данијела Стојановић и Јован Обућина бивши ученик школе, а тренутни студент Економског факултета.

Након самог чина потписивања и размене Уговора о донацији, уследило је предавање професорке Емилије Манић, посвећено употреби ГИС-а (географског информационог система) у локалној управи и пословном окружењу.

Користимо прилику да и овим путем изразимо задовољство што нам је пружена прилика да помогнемо школи да настави да развија способности и вештине својих ученика у бољим условима. Захваљујемо се представницима Пете економске школе на указаном гостопримству и помоћи у успешној организацији овог лепог догађаја.

DSC_00610

DSC_00590