Belgrade Youth Fair 2021

22.04.2021, 10:00h, online

Драге колегинице и колеге,  и ове године у интерактивном онлине формату, 22. и 23. априла, одржаће се седми по реду Belgrade Youth Fair, највећи каријерни догађај у региону, на којем ће млади имати прилику да се повежу са многобројним послодавцима и тако себи обезбеде праксу или запослење, али и стекну многобројна знања за која ће добити бесплатан сертификат. Програм ће трајати од 10 до 17 часова, а чиниће га сајамски и конференцијски део.
Циљ ове манифестације јесте повезивање младих са послодавцима, компанијама и институцијама, као и пружање прилике да, у оквиру бесплатних предавања, радионица и едукација, прошире своја знања из различитих сфера, али и да се упознају са начином функционисања најуспешнијих компанија у региону и чују како изгледа бити део таквог тима.
„И ове године, због још увек актуелне ситуације са пандемијом, Belgrade Youth Fair ће бити организован у интерактивном онлине формату, али са испуњењем свих очекивања кандидата и послодаваца. Биће представљени многобројни одлични програми пракси и запошљавања које послодавци и даље нуде упркос ситуацији у којој се налазимо, а сви присутни ће моћи да учествују на симулацијама интервјуа, CV саветовалишту, као и бројним радионицама, наградним квизовима и панел дискусијама. Ове године се очекује још већи број различитих послодаваца, па ће бити и више шанси за проналазак праксе/посла и учења нових вештина“, истакао је Милош Чевизовић, директор пројекта.
Неке од тема конференцијског дела пројекта која ће држати највећи стручњаци из компанија учесница ће бити:
• Како тражити посао и како се припремити за интервју;
• Како изабрати правог послодавца за себе;
• Каријерни пут успешних људи;
• Како пронаћи идеалан посао;
• Маркетинг и HR трендови, бизнис, информационе технологије.

Студенти и дипломци, као и сви остали који траже нови посао, већ сада могу да шаљу своје радне биографије за праксу/посао путем сајта http://youthfair.rs/prijavi-se/, а оне ће свим компанијама које учествују на сајму бити прослеђене и доступне до краја године.