РАСПОРЕД ЧАСОВА ОД 19. АПРИЛА 2021. ГОДИНЕ

13.04.2021

Поштоване колегинице и колеге,

Обавештавамо вас да ће Економски факултет од следеће недеље (од понедељка, 19. априла 2021. године) прећи на комбиновани модел наставе уз пуно поштовање препорука Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и прописаних
епидемиолошких мера.

У циљу максималне заштите здравља студената и запослених, настава се и даље може пратити преко Zoom платформе у реалном времену. Алтернативно, понуђена је могућност да се део наставе реализује и у просторијама Факултета.

За студенте који слушају заједничке предмете прве и друге године основних академских студија распоред часова је промењен. Студентима је понуђено да по два часа вежби недељно из заједничких предмета прате на Факултету. Измењени распоред важи до краја семестра.

Распоред часова је објављен на страници
http://www.ekof.bg.ac.rs/studenti/osnovne-studije/raspored-nastave/ , као и на Moodle платформи.

Настава на предметима докторских студија, мастер програма, треће и четврте године основних академских студија, уз усмеравајући предмет и страни језик на другој години, реализује се преко Zoom платформе према постојећем распореду. Наставници ангажовани на овим предметима могу заказати додатне часове консултативне наставе на Факултету у циљу појашњења испитне материје, а на захтев студената. Часови консултативне наставе не могу реметити редовно одржавање онлајн наставе према усвојеном распореду и нису замена за часове који се реализују путем Zoom платформе.

СТУДЕНТСКА СЛУЖБА