LSE VEST_page-0001

Званично још један међународни програм основних студија „Бизнис и менаџмент“

Задовољство нам је да саопштимо да ће Економски факултет Универзитета у Београду од сада, поред програма из „Економије и финансија“ који се успешно реализује већ неколико година, својим студентима понудити још један престижни међународни програм основних студија „Бизнис и менаџмент“, који траје четири године и обезбеђују две дипломе – једну издату од стране Универзитета у Лондону (факултет носилац – LSE) и једну издату од стране Универзитета у Београду (Економски факултет).
Студије ће се реализовати по програму и наставној литератури Лондонске школе економије и политичких наука (LSE), чији професори ће спроводити и испитну верификацију, док ће Економски факултет у Београду бити надлежан за извођење наставе (на енглеском језику) и других пратећих активности. Студентима овог програма, који то желе, биће на располагању и могућност да једну годину студија проведу на LSE у Лондону. Осим тога, студенти овог програма имаће обезбеђену и директну проходност ка мастер студијама на LSE и другим светским универзитетима.
Трошкови студирања на овом програму ће бити у рангу школарина на домаћим универзитетима, а Економски факултет у Београду ће у сарадњи са својим партнерима обезбедити већи број стипендија за најбоље студенте. Селекција студената за овај програм ће бити вршена на конкурсној основи. Овај студијски програм биће доступан већ студентима који Економски факултет уписују 2019. године, као и наредних година.
Више информација о овом програму, условима уписа и реализације, могу се наћи на интернет страници Економском факултета – http://www.ekof.bg.ac.rs/studije/osnovne/studije-na-engleskom-jeziku/business-and-management/