Webinar Startup centra „Велике тајне малих бизниса”

31.10.2020, 18:00h, Zoom платформа

Ако размишљате да започнете сопствени бизнис, имате идеју али не знате шта Вас све то чека на путу до њене реализације и желите да чујете искуства предузетника који су већ прошли тим путем, позивамо вас да се пријавите за бесплатни webinar,„Велике тајне малих бизниса”, који ће се одржати 31.10. са почетком у 18h на Zoom платформи.

У разговору са панелистима пренећемо Вам њихова искуства и савете за успешно пословање, као и са којим то изазовима и грешкама су се сусретали на свом путу ка успеху.

Предавачи који ће са нама поделити своја знања на овом webinaru су:

Милица Трајковић – модни дизајнер и оснивач Dellgardo streetwear-а, домаћег бренда који се издваја по својој аутентичности јер кроз своје моделе истиче културу, уметност и неизречене мисли.

Бојана Бркић – професорка кинеског језика која је спојила љубав према порцелану и уметности и основала уметнички атеље Boya Porcelain у којем можете пронаћи њене најфиније комаде шољица и тањира.

Jован Миловановић – суоснивач Skylead-а, алата који омогућава аутоматизовано слање порука преко LinkedIn-а у циљу проналажења потенцијалних клијената многим компанијама на овој мрежи и максимизирању њихове профитабилности.
Пријаве се налазе на ЛИНКУ, а активне су до 15h.

poster