vest veče sa alumnistima online-01

Вече са алумнистима: Дигитална трансформација – храброст и упорност

Александар Вучић, председник Удружења CarGo и алумниста Економског факултета, у четвртак, 8. октобра, у 18 часова одржао је прво online Вече са алумнистима на тему Дигитална трансформација – храброст и упорност.

Алумнисти и студенти Економског факултета имали су прилику да сазнају више о почецима овог Удружења, изазовима са којима су се сусретали и новим околностима којима се непрестано прилагођавају.

“Дигиталне иновације дефинитивно мењају приступ како се у свакодневном послу опходимо према изазовима и како налазимо одређена решења. Главни страх код дигиталних трансформација је да ли оне одузимају посао људима услед превелике дигитализације“ наставиo је председник Удружења CarGo, “Пракса показује годинама да дигитална трансформација са једне стране неке послове ставља у заборав и у прошлост, али рађа велики број других и нових послова.“

Драго нам је да је нови формат одржавања пројекта Вече са алумнистима омогућио нашим алумнистима из целог света да се прикључе предавању и антивно узму учешће у расправи.

Aleksandar Vučić