Уводно предавање такмичења „Cashless Case Challenge 2017″

06.11.2017, 19:00h, Факултет оганизационих наука

Poster CCC-page-001

 

Национална алијанса за локални економски развој (NALED) и Министарство финансија, уз подршку компаније Mastercard и Societe Generale банке, и у сарадњи са Факултетом организационих наука и Case Study Club-om, Вас позивају да подржите студентско такмичење за најбоље идеје за развој безготовинског друштва „Cashless Case Challenge 2017“, кроз промоцију иницијативе међу студентима.

Такмичење се покреће у оквиру националне кампање Година борбе против сиве економије, са циљем едукације и укључивања младих у борбу против сиве зоне кроз проналажење креативних решења за развој и промоцију безготовинских плаћања и већу финансијску инклузију у друштву.

Основне информације о такмичењу:

• У такмичењу могу учествовати студенти завршних година и постдипломци са свих факултета у Србији.
• Студенти се могу пријавити у тимовима од по три члана, са истог или различитих факултета.
• Задатак тимова је да предложе активност која ће допринети развоју безготовинског друштва.
• Главна награда за победнички тим је плаћена радна пракса и стручно усавршавање у компанији Mastercard, Societe Generale банци и NALED-у у трајању од 6 месеци.
Позивамо Вас да нам се придружите на уводном предавању 6. новембра у 19:00 часова на ФОН-у где можете чути све информације о такмичењу.

Уводно предавање одржаће министар финансија Душан Вујовић, директор компаније Mastercard за тржишта Балкана, Артур Туремка и председник УО Societe Generale банке, Горан Питић.

Више информација можете наћи на линку: http://uzmiracun.rs/cashlesscase