_MG_5090

Успех студената Економског факултета у Београду у финалу конкурса „I AM FCA – Innovation Awards for Millennials“

Драге колегинице и колеге, са задовољством вас обавештавамо да су студенти Економског факултета Универзитета у Београду аутори победничких пројеката у оквиру конкурса „I AM FCA – Innovation Awards for Millennials“ на тему „Аутомобил твоје будућности“ који је организовала компанија FCA Србија.

Прилику да у форми видео презентација своје оригиналне идеје представи у компанији FCA Србија у Крагујевцу остварило је 12 финалиста. Прву награду, која подразумева стручну праксу у трајању од шест месеци у компанији FCA Србија освојио је тим ком припада Александар Бошковић, студент Економског факултета у Београду, док је другу награду, прилику да на недељу дана добије возило фијат 500 л на коришћење освојио тим ком припада Марко Ченић, такође студент Економског факултета у Београду.

Конкурс „I AM FCA – Innovation Awards for Millennials“ део је иницијативе FCA Групације која се у Србији спроводи од прошле године и за циљ је имао прикупљање идеја генерације миленијалаца и њихово активно учешће у пројектима који их приближавају пословном свету једне од великих корпорација као што је FCA.

Честитамо нашим студентима на оствареном резулату и желимо им пуно успеха у даљем професионалном усавршавању.

_MG_5196