Припремна настава

Поред већ поменутог Приручника за припрему пријемног испита 2019, Факултет традиционално у својим просторијама организује квалитетну припремну наставу коју спроводе наши професори. Уколико желите да уз помоћ факултетских професора још једном пређете све битне ствари из градива, можете се при јавити на припремну наставу ко ја ће бити организована у следећих неколико термина:

У ФЕБРУАРУ (током зимског распуста)
У АПРИЛУ/МАЈУ (током распуста)
У ЈУНУ (по завршетку школске године)

За предмете МАТЕМАТИКА, РАЧУНАРСТВО И ИНФОРМАТИКА, ОСНОВИ ЕКОНОМИЈЕ и ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈА одржаће се по 15 припремних часова.

За предмете ИСТОРИЈА, ГЕОГРАФИЈА и СОЦИОЛОГИЈА, као и за тест из ОПШТЕГ ОБРАЗОВАЊА И ИНФОРМИСАНОСТИ неће бити организована припремна настава.

Кандидати заинтересовани за часове припремне наставе треба да се јаве Студентској служби – Канцеларија 134, од 11 до 13 часова, најмање три дана пре почетка одржавања наставе. За припремну наставу могуће је пријавити се и електронском поштом на адресу: sic@ekof.bg.ac.rs или попуњавањем формулара.

Припремна настава у мају 2019.

Припремна настава у фебруару 2019.

Припремна настава у јуну 2019.

Са собом понети личну карту, пасош, или неки други документ погодан за идентификацију, а потребно је приложити доказ о уплати.

Број текућег рачуна је 840-1109666-73 позив на број 106. Цена припремне наставе је 5.200 динара.