Припремна настава

Због немогућности да за заитересоване кандидате организујемо непосредну наставу за припремање пријемног испита, постављамо материјале који ће олакшати припремање као и одговарајуће контакте поводом конкретних тестова.

Тест из Математике 2019. године

Тест из Историје 2019. године

Тест из Општег образовања 2019. године

Тест из Географије 2019. године

Тест из Социологије 2019. године

Тест из Основа економије 2019. године

Тест из Рачунарства и информатике 2019. године

Тест из Пословна економија 2019. године


 

Поред већ поменутог Приручника за припрему пријемног испита 2020, Факултет традиционално у својим просторијама организује квалитетну припремну наставу коју спроводе наши професори. Уколико желите да уз помоћ факултетских професора још једном пређете све битне ствари из градива, можете се пријавити на припремну наставу ко ја ће бити организована у следећих неколико термина:

У ФЕБРУАРУ (током зимског распуста)
У АПРИЛУ/МАЈУ (током распуста)
У ЈУНУ (по завршетку школске године)

За предмете МАТЕМАТИКА, РАЧУНАРСТВО И ИНФОРМАТИКА, ОСНОВИ ЕКОНОМИЈЕ и ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈА одржаће се по 15 припремних часова.

За предмете ИСТОРИЈА, ГЕОГРАФИЈА и СОЦИОЛОГИЈА, као и за тест из ОПШТЕГ ОБРАЗОВАЊА И ИНФОРМИСАНОСТИ неће бити организована припремна настава.

Кандидати заинтересовани за часове припремне наставе треба да се јаве Студентској служби – Канцеларија 134, од 11 до 13 часова, најмање три дана пре почетка одржавања наставе. За припремну наставу могуће је пријавити се и електронском поштом на адресу: sic@ekof.bg.ac.rs или попуњавањем формулара.

РАСПОРЕД ПРИПРЕМНЕ НАСТАВЕ ЗА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ

Са собом понети личну карту, пасош, или неки други документ погодан за идентификацију, а потребно је приложити доказ о уплати.

Број текућег рачуна је 840-1109666-73 позив на број 106. Цена припремне наставе је 5.502,00  динара.