Питајте наше студенте

Средњошколци који желе да упишу Економски факултет или још увек размишљају који факултет је прави избор за њих, своје недоумице и питања могу решити у директном конктакту са нашим студентима. Економски факултет и Група за Спекоф изабрали су студенте који се истичу по жељи да помогну својим колегама. Избором једног од њих, средњошколци стичу могућност да на непосредан начин сазнају све што их занима у вези са пријемним испитом, студијским програмом, могућностима које Факултет пружа студентима, односно о свим наставним и ваннаставним активностима на Факултету.

Почетком првог семестра, студенти прве године могу да се пријаве и за пројекат Студентско менторство ЕКОФ-а, по моделу Students mentoring pool Мидлсекс универзитета и Студентске уније Србије. Циљ пројекта је да се новим студентима, којима је помоћ највише потребна, омогући саветовање и подршка. Нови студенти добијају свог ментора, студента треће године, који се доказао током студирања кроз високу просечну оцену.

Милица Ђотуновић

Упис факултетa је само твој избор. Сазнај што више пре него што одлучиш. Ми смо ту да ти помогнемо. Ја сам студент четврте године модула Међународна економија и спољна трговина. Завршила сам Десету гимназију Михајло Пупин у Београду. У слободно време, бавим се сликарством и историјом уметности. Сардница сам Центра за маркетинг и односе с јавношћу. Студирање доноси разне изазове и велику одговорност, али и много нових искустава. Помоћи ћу ти да разјасниш своје недоумице и боље се упознаш са обавезама и активностима које студентски живот носи.

контактирај саветника

 

Јована Милић

Ја сам студент сам четврте године модула Трговински менаџмент и маркетинг. Завршила сам Техничку школу Колубара, смер Економски техничар у Лазаревцу. Члан сам Међународне организације за размену студената економије (AIESEC) и сардница Центра за маркетинг и односе с јавношћу. Најтежа одлука коју треба донети је одлука о избору факултета, јер она опредељује посао којим ћеш се бавити, и, практично, цео живот. Радо ћу поделити са тобом искуства која сам стекла током студија и помоћи да разрешиш сваку своју дилему.

контактирај саветника

 

image002

Кристина Лазаревић

Завршила сам XV београдску гимназију као носилац Вукове дипломе. Свој први сусрет са економским наукама сам имала тек на првим предавањима. Нисам погрешила што сам изабрала овај факултет и сада сам друга година на модулу Спољна трговина.

контактирај саветника

 

image004 Бојан Миленковић

Основну и средњу школу завршио сам у Чачку. Економски факултет уписао сам 2012. године и определио се за модул Финансије, банкарство и осигурање. Тренутно сам руководилац Ресора за наставу и испите Студентског парламента и менаџер часописа студената економије „МонополЛист“. Просечна оцена: 9.00.

контактирај саветника

 

 image006Стефан Глушчевић

Завршио сам Другу економску школу на смеру финансијски администратор у Београду. Економски факултету у Београду уписао сам 2013. године. Студент сам модула Рачуноводство, ревизија и финансијско управљање са просечном оценом 8.88. Од почетка студирања  учествујем у реализацији бројних студентских пројеката.

контактирај саветника

 

 image008Јелена  Љуна

Завршила сам Прву економску школу у Београду. Економски факултет сам уписала 2012.године. Студент сам  треће године на модулуу Трговински менаџмент и маркетинг.  Учествовала  сам у реализацији бројних пројеката и конференција за студенте. Одговорна сам, комуникативна, дружељубљива и пре свега вољна да вам помогнем око свих недоумица у вези факултета и испита.

контактирај саветника

 

 image010Давид Антонијевић

Основну и средњу економску школу сам завршио у Ужицу као носилац  Вукове дипломе. На пријемном испиту сам полагао историју и пословну економију и остварио одличне резултате. Студент сам друге године на модулу Финансије, банкарство и осигурање.

контактирај саветника

 

 image012Немања Бјелић

Основну школу и музичку школу завршио сам у Новој Вароши. Гимназију сам завршио 2012.године као ђак генерације и исте године уписао сам Економски факултет. Руководио сам пројектом „Видео презентација смерова“.  На трећој години студија сам, на модулу Трговински менаџмент и маркетинг.

контактирај саветника

 

 image014Дејана Грбић

Долазим из Зрењанина где сам завршила основну школу и средњу економску школу. Економски факултет уписала сам 2012. године. Студент сам треће године на модулу Финансије, банкарство и осигурање. Током досадашњих  студија остварила сам просечну оцену од 9,33.

контактирај саветника

 

 image016Милош Радаковић

Завршио сам средњу eкономску школу ,,Нада Димић“ у Земуну и 2013. уписао Економски факултет. Прву годину завршио сам закључно са јулским роком и тренутно сам на другој години студија. Од октобра 2014, члан сам Наставно-научног већа Економског факултета. Поред обавеза на факултету, рекреативно тренирам атлетику, дисциплина полумаратон.

контактирај саветника

 

 image018Дарко Пауновић

Рођен сам у Пожаревцу где сам завршио основну и средњу школу. За време школовања учествовао сам на многим такмичењима од којих је најважније поменути Републичко такмичење из пословне економије у четвртом разреду средње школе на коме сам освојио друго место. Студент сам треће године и члан сам Дебатног клуба Економског факултета. Просечна оцена: 9.

контактирај саветника

 

 image020Лука Илић

Завршио сам Другу економску школу у Београду. Економски  факултет сам уписао 2013. године као буџетски студент са освојених 99,54 поена на пријемном испиту.  Тренутно сам студент друге године Економског факултета. Члан сам Црвеног крста Вождовац и Регионалног центра за таленте.

контактирај саветника