20221221_142636 (2)

Теренска посета компанији „Sport Vision”

Драге колегинице и колеге, прошле недеље компанија Sport Vision је угостила студенте Економског факултета.

На почетку, Јелена Марјановић, HR координатор групе, студенте је спровела кроз три концепта радњи компаније Sport Vision и објаснила разлике имеђу њих.

Након тога, студенти су се упутили у централу компаније, где им се обратила Ивана Томашевић, директорка HR-a на нивоу групе. Она је испричала развојни пут компаније Sport Vision и упутила студенте у процес регрутације и селекције, истакла неке бенефите рада у компанији, информисала их о отвореним позицијама за посао и праксу и поделила са њима бројне савете о томе шта HR сектор очекује од кандидата.

„Готово сам сигурна да не постоји особа која неће бити успешна ако на време открије шта је оно чиме жели да се бави. Верујем да на крају дана сви ми будемо успешни ако радимо посао који волимо и који нас испуњава” истакла је Ивана.

Она је на крају реч препустила млађим колегама Катарини и Марку који су испричали свој каријерни пут од студента Економског факултета до запосленог у компанији Sport Vision, као и своје искуство рада у компанији и похађања Playoff програма.

индекс Katarina Protić, Asistent footwear produkt menadžera Milorad Kontić, Šef odeljenja i Interni trener Ivana Tomašević, Direktor HR-a Grupe