Теорија цена


Јесењи семестар, 2018. година

Теорија цена се надовезује на предмет Основи економије и има за циљ да прошири знање студента у вези са избором појединачних економских субјеката. По завршеном курсу студенти би требало да разумеју основне принципе функционисања тржишта. Применом научених модела они би требало да стекну могућност да решавају проблеме реалног света на савремен и ефикасан начин. Логичан наставак у продубљивању стечених знања из овог предмета следи на предметима: Микроекономска анализа, Индустријска организација и Теорија производње, који се такође изучавају у оквиру основних студија на факултету на студијском програму „Економска анализа и политика“.

Вести

Почетак јесењег семестра

20.09.2018. године, 13:30 часова

У понедељак, 24.9.2018. године почињу предавања у јесењем семестру. Вежбе ће почети од друге недеље (1.9.2018.). Желимо Вам пуно успеха.

Усмени испит у октобарском року

11.09.2018. године, 17:00 часова

Распоред полагања усменог испита можете преузети ОВДЕ. (v 1.0)

Писмени испит у октобарском року

05.09.2018. године, 15:00 часова

Од септембарског рока на писмени испит више не морате доносити извештаје. Извештаји се доносе искључиво на испит на усмени испит. Распоред места у септембарском року можете погледати ОВДЕ. Распоред седења биће истакнут и на улазним вратима тако да га можете погледати и непосредно пре полагања. Уз оправдан разлог (поклапање са другим испитом, болест, посао) можете поднети ПРИЈАВУ за измену термина уз електронски приложен доказ. Пријава за измену термина се затвара 24 сата пре почетка испита.

Обавештење за стране студенте

18.01.2018. године, 16:30 часова

Страни студенти могу због језичке баријере да добију нешто више времена за рад на писменом испиту. Уколико сте заинтересовани пријавите се ОВДЕ. Не морате се пријављивати за сваки испитни рок, довољно је да то једном учините.

Распоред испитивача за 2018. годину

12.12.2017. године, 09:00 часова

Почев од јануарског рока 2017. године примењиваће се нови систем за расподелу студената на усмени испит. Наиме, студенти ће бити насумично распоређивани софтверским путем, што значи да ће тек након писменог испита (када буду изашли спискови за усмени) моћи да виде не само када и где полажу усмени испит већ и код којег испитивача.

Резултати

Распоред полагања усменог испита у октобарском року можете преузети ОВДЕ. (v 1.0)