Макроекономија привреда у транзицији – међународни мастер програм са Универзитетом у Ници

Економски факултет у Београду и Факултет за право, политичке науке, економију и менаџмент Универзитета у Ници – Sophia Antipolis организују мастер програм: Макроекономија привреда у транзицији – Les politiques macroéconomiques dans les pays en transition. Полазници курса добијају дипломе: Мастер економије (Универзитета у Београду) и Master économie-gestion (Grade de Master – Master’s degree – диплома Универзитета у Ници – Sophia Antipolis). Настава се одвија у посебно опремљеним просторијама Економског факултета у Беогарду, а изводе је професори Универзитета из Нице – Sophia Antipolis (Француска) и Економског факултета из Београда. Настава ће се одржавати радним данима у поподневним цасовима, почев од средине октобра 2011, до јуна 2012. године. У току студија кандидати додатно усавршавају свој француски језик, путем специјално прилагођених часова и наравно пратећи предавања на страном језику.

Студенти се могу определити и за стицање само дипломе Економског факултета у Београду, када за њих нису обавезни француски предмети. Полазницима курса се пружа могућност да конкуришу за даље (докторске) студије и усавршавање у Француској, као и за друге видове сарадње.

Настава на мастер курсу Макроекономија привреда у транзицији реализује се на српском и француском језику (директно или конференцијском везом).

Руководиоци курса су проф. др Миомир Јакшић, проф. др Божидар Церовић, проф. др Александра Прашчевић.

Економски факултет у Београду, а за предавања и испите на француском језику одговорни су проф. др Claude Berthomieu и проф. др Jean-Paul Guichard, Univerzitet u Nici – Sophia Antipolis.

Контакт подаци:
Реферат за мастер академске студије
канц.  бр. 128 тел.: +381 (0)11 3021 187, I спрат
канц.  бр. 129 тел.: +381 (0)11 3021 210, I спрат
e-mail: pds@ekof.bg.ac.rs

Одлука о висини школарине за школску 2018-19

Nica-Formular-za-prijavljivanje-kandidata-2018-2019-1-1

Структура студијског програма

Услови уписа

Завршни рад и диплома

Предавачи