IMG-838f0a4c283585c467aa8c7fcfcd43b3-V

Интензивирање сарадње са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре

У среду, 22. јуна, потписан је Меморандум о сарадњи Економског факултета и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.
Министар Томислав Момировић и деканица Економског факултета проф. др Жаклина Стојановић потписали су Меморандум који представља још један корак на важном путу припреме студената за одговорне задатке који су пред њима.
IMG-838f0a4c283585c467aa8c7fcfcd43b3-VСтудентима Економског факултета биће обезбеђена стручна пракса, али и друге практичне активности, са циљем да им се приближе најзначајнији процеси рада и подржи процес студирања, док ће се за запослене у Министарству реализовати различите обуке и курсеви континуиране едукације на Економском факултету.
Потписивање Меморандума, између осталог, има за циљ развој и реализацију студијских програма на Економском факултету који ће студентима пружити знања и вештине за потребе рада у Министарству, укључујући знања из области форензичког рачуноводства.
Овакав принцип сарадње изузетно је значајан за подстицање професионалног развоја перспективних младих кадрова јер ће паралелно са њиховим усавршавањем доћи и до развоја државне управе.