„Путујући студентски сајам“ студија у Француској

02.11.2017, 10:00h, Француски институт у Београду

Економски факултет у Београду вас позива да посетите „Путујући студентски сајам“ који се организује 2. новембра у Француском институту у Београду од 10:00 до 16:00 часова.

Овај сусрет представља посебну прилику да студенти из Србије добију све корисне информације о студијама у Француској као и о франкофоним студијским програмима на Балкану. То је јединствена прилика да се
непосредно сретнете са представницима француских универзитета, руководиоцима франкофоних студијских програма у Србијии и на Балкану, као и главним актерима који могу да финансирају мобилност.

Током два дана имаћете и прилику да присуствују презентацијама о разним могућностима добијања стипендија за студирање у Француској као и тематским предавањима о посебним програмима из следећих области: техничких и примењених наука, политичких наука, уметности и менаџмента.

Новост ове године су и посебни сегменти посвећени сусретима између српских и француских представника високообразовних установа у циљу продубљивања и развоја постојеће сарадње.

Искористите ову важну прилику да бисте се добро припремили за универзитетску 2018-2019. годину !

Више информација на: http://www.institutfrancais.rs/putujuci-studentski-sajam-2017/image001