Преко 90 места за стручну праксу у области грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре

17.10.2019

Универзитет у Београду – Центар за развој каријере позива студенте да се пријаве  за програм стручне праксе који се реализује у јавним предузећима и стручним установама и агенцијама из ресора Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре:

  • Air Serbia
  • Инфраструкура Железнице Србије
  • Агенција за безбедност саобраћаја
  • Управа за утврђивање способности бродова за пловидбу
  • Србија CarGo
  • Републички геодетски завод

Програм праксе реализује у три циклуса током 2019. године, а након прва два циклуса, актуелно је пријављивање за трећи.

Трећи циклус праксе реализоваће се у периоду од 18. новембра  до 21. фебруара 2020. Трајање праксе биће дефинисано за сваког студента у складу са захтевима одговарајућег студијског програма и у договору са супервизорима праксе из предузећа и установа које учествују у програму (од две недеље до три месеца).

Највише места за праксу отворено је за студенте Саобраћајног, Факултета организационих наука,   Економског, Електротехничког и других.

Пријављивање за траје до 3. новембра 2020. године (у 23:59) и врши се искључиво електронским путем на порталу www.studentskapraksa.com. Потребно је да студент направи кориснички налог у зони за студенте и дода своју биографију, а затим да одабере жељену позицију из базе пракси и изврши пријаву.  Студенти који су се већ регистровали на порталу не морају то да раде поново, већ само да одаберу праксу за коју желе да се пријаве.

Стручна пракса у области грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре реализује се трећу годину за редом, и резултат је сарадње Универзитета у Београду и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

vizual