Предавање компаније „Atlantic Grupa“ на тему: „Atlantic – модел модерног дистрибутивног пословања“

28.11.2022, 18:00h, Амфитеатар 2

У понедељак, 28. новембра 2022. године на Економском факултету у Београду одржаће се гостујуће предавање компаније Atlantic Grupa. У оквиру предмета Трговински менаџмент присутнима ће се обратити Драгомир Костић, директор Atlantic Brands, Atlantic Grupa, који ће нам говорити о моделу модерног дистрибутивног пословања који се примењује у компанији Atlantic.

Позивају се сви заинтересовани да присуствују овом предавању које ће се одржати у Амфитеатру 2 са почетком у 18 часова.

ДРАГОМИР КОСТИЋ (1967.), Генерални директор Atlantic Brands, Atlantic Grupa

ddedwee

Дипломирао на Машинском факултету, Универзитета у Београду, каријеру је започео 1993. године на позицији техничког директора компаније Interco S.A., у Јужној Америци (Чиле и Аргентина), а затим свој каријерни пут наставља као генерални директор Copters Leasing Canada у Ванкуверу, од 2000. до 2001. године. По повратку у Србију, пуних 20 година посвећен је дистрибутерском бизнису и данас је Извршни директор Стратешког дистрибутивног подручја Србија, Atlantic Grupе.

У време експанзије Atlantic Grupе, од дистрибутера до регионалне и мултинационалне компаније, од 2001. Драгомир Костић је био генерални директор Atlantic BG d.о.о. представништва AG у Србији. Након успешне аквизиције Droge Kolinske 2010. – дошло је до обједињавања дистрибутивно логистичких система на свим тржиштима у региону и оформљен је Atlantic Brands, дистрибутерска фирма за тржиште Србије, а Драгомир Костић је постао Извршни директор друштва и на тој позицији је и данас.

Plakat za predavanje na Ekonomskom univerzitetu_Kostic_novembar 2022_page-0001фрерф