Позив за студенте на HR симулацију – „Оригинални разговори“

01.11.2017

Оригинал магазин и Фондација Новак Ђоковић организују HR симулацију под називом „Оригинални разговори“, 18. новембра 2017. године од 10 до 18 часова, у хотелу Crowne Plaza Београд.
Симулације интервјуа за посао и панел на којем ће учестовати реномирана имена из света бизниса намењени су младим људима, студентима и онима који праве прве кораке у професионалној каријери да ојачају своје вештине разговора за посао, као и аплицирања за њега.

Пријављени учесници ће имати прилику да науче како да оставе добар утисак на разговору за посао и унапреде своје комуникативне вештине, као и да савладају све трикове невербалне комуникације и да се упознају са свим корацима у процесу запошљавања – укључујући начине писања CV, мотивационог писма, препорука, савете за припрему за интервју за посао и презентовање себе на прави начин.
Сваки пријављени учесник добиће прилику да разговора са HR менаџером велике компаније за чије делатности је заинтересован.
Компаније чији HR менаџери ће интервјуисати све пријављене су: Novak Đoković fondacija, KPMG, Direct Media, Nordeus, Unicef, Societe Generale Banka, Adecco Srbija, Delta Holding, Nelt, Hemofarm AD, Ernst&Young, NCR, Victoria Group,  Sitel, Crowne Plaza Beograd, GI Group, Atria Group SEE, IBW i Manpower Group. 
На сајту www.originalnirazgovori.org можете пронаћи информације о агенди, програму, учесницима са описима радних места за која можете аплицирати путем оnline форме.
Осим квалитетних савета, анализе обављеног разговора и препорука за унапређење комуникационих и презентационих вештина на интервјуима за посао, сви учесници ће ући у базу кандидата за запослење код 19 компанија које учествују.
Позивамо све заинтересоване студенте да се  пријаве на панел и жељену симулацију.

Originalni razgovori