Отворене пријаве за курс „Вештине управљања каријером“

11.02.2020

Универзитетски центар за развој каријере током актуелног семестра реализује нови циклус курса “Вештине управљања каријером“ за студенте Универзитета у Београду.

Курс је намењен студентима завршних година основних и мастер студија који желе да спремније закораче у ново поглавље развоја каријере након факултета. Кроз различите активности, задатке, алате за самопроцену, вежбе и ресурсе полазници ће добити одговоре на питања као што су: Који су моји квалитети? Како видим своју каријеру? Које опције ми стоје на располагању? Зашто и како се планира каријера? Како се постављају циљеви? Како и где могу да тражим посао? Како да се успешно представим послодавцу? и многа друга.

Курс обухвата седам недељних сусрета (предавања, радионица и симулација) у трајању од два до три сата и реализују се средом са почетком у 12 часова.
Почетак курса је 26. фебруара.

Број места је ограничен, а заинтересовани могу да се пријаве путем ФОРМУЛАРА.

Рок за пријављивање је 21. фебруар у 12 часова.

Курс су осмислили и воде саветници Универзитетског Центра за развој каријере. Основни циљ курса је да студенте оспособи за управљање каријером, припреми за укључивање у тржиште рада и пружи подршку у преузимању активне улоге у будућем каријерном развоју. Успешно похађање курса полазницима доноси уверење о похађању, додатне ЕСПБ, као и упис ове ваннаставне активности у додатак дипломи.

Више информација о курсу, структури, садржају, као и пријавни формулар студенти могу наћи на www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.

frame_0_delay-0.01s