Oтворена пријава за летњу школу Архус универзитета из Данске – AU Summer University 2021

Архус универзитет, са којим Универзитет у Београду има споразум о сарадњи, такође је и један од партнера у оквиру недавно одобреног пројекта Erasmus+ програма, Европски универзитети, под називом Circle U.

С обзиром на партнерство  са Архус универзитетом, студенти Универзитета у Београду који буду заинтересовани за учешће у летњој школи биће ослобођени плаћања трошкова похађања курсева у оквиру ЛШ. Већина курсева биће онлајн, а уколико се студент одлучи за куреве који се реализују на Архус универзитету, сносиће остале релевантне трошкове везане за пут у боравак у Данској.

Додатне информације о понуди курсева и начину пријаве кандидата и остале релевантне информације доступне су на следећем линку: https://international.au.dk/education/admissions/summeruniversity/welcome-to-au-summer-university/

С обзиром на чињеницу да је неопходна номинација Универзитета у Београду како би студенти били ослобођени плаћања трошкова одабраног курса, студенти Економског факултета заинтересовани за учешће у летњој школи могу се пријавити путем мејла на international.office@ekof.bg.ac.rs. Потребно је послати кратку биографију на енглеском језику и списак положених испита (прихвата се и screenshot оцена са студентског сервиса). За учешће се могу пријавити сви студенти основних (мин. 2. година студија) и мастер студија Економског факултета. Квота за доделу стипендија није дефинисана, финалну селекцију ће извршити Архус универзитет.

Рок за слање пријава је 05. март 2021.

Летња школа Архус универзитета из Данске (1)