IZD

Oдржaнo предавање о модерним занимањима из области комуникацијa под називом “Послови #за5”

У среду, 05.12.2018. године, на Економском факултету у Београду, одржано је предавање под називом “Послови за 5” у  оквиру пројекта “Будућност за 5”. Студенти Економског факултета су имали прилику да се информишу о модерним занимања из области комуникацијa попут: Public Affairs & Communications ManagerCEE MC Communications & Philanthropies Lead, Employees Communications & Engagement Manager,  General Manager & Co-Owner, као и вештинама и знањима потребним за рад на овим позицијама.

Предавачи који су помогли студентима у објашњењу ових занимања биле су: г. Јелена Трнинић, г. Тања Татомировић, г. Сања Томић, г. Наталија Рацковић и г. Јелена Парезановић, запосленe управо на поменутим позицијама као и г. Јелена Парезановић која је присутне упознала са компетенцијама неопходним за рад на позицији саветника министра државне управе и локалне самоуправе.

Сваки предавач је, кроз опис свог развојног пута, истакао које су особине, ситуације и вештине  њима  помогле како би данас радили баш на тим радним местима и, кроз конкретне пословне ситуације, упознао присутне са значењем свог занимања у пракси.

Након предавања студенти су имали прилику да добију одговоре на питања која су се тицала разлике између HR и интерне комуникације и потешкоћа у усаглашавању личних са компанијским циљевима и мисијама.

IPoslovi #za5 EKOF 1