SAL_4842

Одржано окупљање генерације студената Економског факултета уписане 1988. године на основне студије

У петак, 12. октобра  2018. године, одржано је окупљање генерације студената Економског факултета уписане 1988. године на основне академске студије.

Овом приликом око 80 окупљених алумниста разменило је своја искуства о процесу студирања. Генерацију су поздравили декан Економског факултета у Београду проф. др Бранислав Боричић, проф. др Синиша Зарић као и Борис Илић, генерали директор Grand Investment  и финансијски директор Grand Motors.

Алумнистима је изложен међународни програм основних студија “Економија и финансије”, који студентима обезбеђује 2 дипломе – диплому Универзитета у Лондону (факултет – носилац Лондонска школа економије и политичких наука) и диплому Универзитета у Београду (Економски факултет), на основу споразума закљученог 2016. године између Економског факултета Универзитета у Београду и Универзитета у Лондону.

Такође, предочене су  могућности које алумнисти стичу чланством у Алумни клубу, као што су:

  • Умрежавање са колегиницама и колегама са студија;
  • Претрага алумниста према различитим критеријумима;
  • Претрага послова и постављање огласа за посао;
  • Организовање генерацијских окупљања и многе друге.

Иницијатори и организатори окупљања били су Љиљана Матавуљ, Ирена Петровић, Борис Илић, Жељко Цветиновић и др Татјана Ракоњац – Антић. Организацији је припомогао Алумни клуб Економског факултета чији је председник др Горан Петковић.

SAL_00 SAL_4765 SAL_4844