ОБАВЕШТЕЊЕ o полагању писменог и усменог дела испита у првом везаном року (јануар-фебруар)

09.01.2019

Већ дужи низ година, а према одлуци Наставно-научног већа која се односи на испите који се према плану извођена наставе полажу писмено и усмено (П+У), позитивна оцена на писменом делу испита за студенте текуће генерације у првом испитном року признаје се и у везаном термину (фебруару). Потребно је да још једном подсетимо на следећа објашњења:

1. Студент наводи у ком термину ће изаћи на усмени део уколико положи писмени део испита уписивањем информације на испитном задатку/свесци, о чему треба да буде обавештен током исипта од стране предметног наставника. Уколико се одлучи да усмени део испита полаже у везаном термину (у фебруару), студент обавезно пријављује испит за фебруар преко студентског веб сервиса.

2. Право полагања усменог дела испита у везаном року могу користити само студенти текуће генерације, тј. студенти који су први пут уписали и одслушали предмет у текућој школској годни.

3. Положени писмени део испита не значи да студент има право да и у јануару и у фебруару изађе на усмени испит. На пример, уколико након положеног писменог дела испита у јануару студент оптира први термин за усмено одговарање и не положи испит, обавезан је да у фебруару изађе и на писмени и усмени део.

Детаљна појашњења налазе се на адреси http://www.ekof.bg.ac.rs/pozitivna-ocena-na-pismenom-delu-ispita-za-studente-tekuce-generacije-u-prvom-ispitnom-roku-nakon-zavrsetka-semestra-u-kome-su-odslusali-predmet-priznaje-se-i-u-vezanom-terminu/

СТУДЕНТСКА СЛУЖБА