Савез студената (ССЕФ)

САВЕЗ СТУДЕНАТА ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА – ССЕФ

Савез студената Економског факултета је најстарија студентска организација на факултету, која постоји још од 1937. године. Сви редовни студенти Економског факултета могу постати чланови Савеза, проласком мотивационог интервјуа и попуњавањем приступнице.

Чланови Савеза сваке године учествују у раду Студентског парламента, као и у раду других органа факултета, бореди се за права студената и побољшање њиховог стандарда.

Оно чиме се ССЕФ посебно поноси јесу ваннаставне активности и пројекти које реализује.

Као најзначајнији пројекат треба издвојити Конференцију Студената Економије, који се вед традиционално одржава на Златибору и где је сваке године присутно преко 500 студената економије из земље и региона. О квалитету Конференције најбоље говори велики број цењених предавача, попут ресорних министара, председника најведих компанија и угледних професора. Поред едукативног, Конференција има и веома запажен забавно-рекреативни карактер, који се односи на организовање свакодневих журки и дружења, одакле наши студенти носе незаборавне успомене.

Следеди велики пројекат Савеза студената је Економијада. Ова спортско-едукативна манифестација одржава се већ преко 40 година и сваке године у мају привлачи преко 1000 студената са економских факултета, како из Србије тако и из свих бивших југословенских република. На Економијади учествују наше трофејне спортске екипе и освајају велики број медаља и пехара. Никако не треба заборавити ни забавни карактер ове манифестације, који је последњих година подигнут на посебан ниво.

Издвојили бисмо и Школу Страних Језика. Овај пројекат реализује се у сарадњи са управом факултета, а нашим студентима пружа могудност похађања великог броја занимљивих курсева страних језика.

Ипак, прва асоцијација на Савез студената јесу најбоље оцењене журке на Универзитету у Београду, које се под брендом ПРВА И ПРАВА одржавају на најпопуларнијим местима у граду и сваки пут их посети више од 1000 студената нашег факултета.

Сваког радног дана од 11 до 16 сати можете нас посетити у канцеларији ССЕФ-а, која се налази у приземљу факултета, код читаонице

Председница: Сузана Даниловић, телефон 011/30 21 195.

https://www.facebook.com/ssef.ekof