Настава на Економском факултету

23.03.2020

Поштоване колегинице и колеге,

у току ванредног стања, услед вируса COVID19, на Економском факултету Универзитта у Београду реализује се онлајн настава. Информације о форми рада постављене су на страници сваког предмета или на страници наставника/сарадника који су ангажовани на тим предметима (документ о измењеном начину рада током пролећног семестра). Пратите даље информације и редовно радите, а подршку у том процесу континуирано ће вам пружати наставници и сарадници Факултета постављањем материјала за сваку недељу рада према плану извођења наставе на предмету.

Питања у вези наставе можете поставити предметним наставницима и сарадницима користећи званичну адресу за електронску комуникацију (http://www.ekof.bg.ac.rs/nastavno-osoblje/) или на начин о коме су вас наставници и сарадници обавестили у документу о измењеном начину рада током пролећног семестра.

Комуникација са Студентском службом наставља се електронским путем (користите viber chat, електронске молбе, а питања можете проследити и на адресе појединих служби сагласно утврђеној надлежности). Службеници ће редовно одговарати на постављена питања и пружати подршку у делу који се односи на ваннаставне процесе.

РУКОВОДСТВО ФАКУЛТЕТА