Meetup „Иновације у здравственом сектору“

01.07.2019, 18:00h, In Centar

У In Centru вас 1. јула од 18 часова очекује meetup на тему „Иновације у здравственом сектору“. Учеснице ће причати о својим почецима у здравственом сектору и на који начин су ту страст преточили у сопствени бизнис, иновацију и како неке од њих сарађују са startup-има.  Откриће нам  са којим изазовима су се суочавале, као и које могућности за рад овај сектор пружа.

Учеснице су:

Ивана Костић, суоснивач Health Tech Lab-a
Др Ивана Костић је суоснивач Health Tech Lab-a, који је настао са циљем да утиче на локалне, српске и глобалне здравствене технолошке екосистеме. HTL је настао након њеног покретања и организације првог MIT Medical hackathon-а у Београду, у сарадњи са MIT hacking medicine. Она је такође сарадник за трансфер технологија у Фонду за иновације и алумни MASHAV. Богата практична знања стекла је на IASTE пракси у Бразилу и на BSRT летњој школи за регенеративну медицину у Берлину.

Жаклина Недељковић, власница „Мобилне сестре – Амбуланта за кућну здравствену негу“
Жаклина Недељковић је медицинска сестра и дипломирани здравствени менаџер, а од 2015. године и власница Мобилне сестре. Ова амбуланта за кућну здравствену негу је организована кроз амбулантни и теренско-патронажни рад на тери. Жаклина је добитница признања „Цвет успеха за жену змаја“ 2016. године, коју додељује Удружење пословних жена Србије, као и престижне награде “Балкански оскар” 2019. године.

Маја Цонкић, генерални директор предузећа за клиничка испитивања AXIOM International
Маја Цонкић је стручњак за развој бизниса у области фармацеутске и медицинске опреме, неурологије, онкологије, педијатрије и ретких болести. Тренутно је на позицији заменика председника  KLINIS-a, а преко 12 године је генерални директор предузећа за клиничка испитивања AXIOM International. Због свог дугог предузетничког стажа у бизнису везаном за биомедицинска испитивања, Маја је укључена и у пројекте везане за развој startup-a из здравственог сектора.

Позивамо све заинтересоване студенте, стручњаке, предузетнике и startup-e из здравственог сектора да се пријаве за овај meetup путем мејла info@incentar.org

На крају догађаја очекује вас слатко и здраво изненађење, видимо се!Inovacije u zdravstvenoj industriji_sajt-01