Међународна логистика

MEĐUNARODNA LOGISTIKA- NAČIN IZVOĐENJA ON-LINE NASTAVE

VAŽNO OBAVEŠTENJE

16.3.2020. godine, u Beogradu

Poštovane koleginice i kolege,

usled izbijanja globalne pandemije virusa COVID 19 i posledičnog proglašenja vanrednog stanja u zemlji, od danas prelazimo na on-line metod nastave.

Svi potrebni materijali za polaganje ispita, kao i objašnjenje o alternativnom načinu sticanja predispitnih bodova biće postavljeni u narednom periodu na moodle platformu i ažurirani po potrebi.

Na moodle platformi su otvoreni nalozi za sve predmete koje pokrivamo, kako na osnovnim, tako i na master studijama (pogledati rubriku announcements za obaveštenja u okviru predmeta).

Postoji nekoliko načina na koje se student može upisati na neki od naših kurseva sa ulogom polaznika (studenta): ručno, samostalno (sa ili bez pristupne lozinke), import i dr. Za sva pitanja o otvaranju naloga, mejl sa upitom  šaljite isključivo na goran.petric@ekof.bg.ac.rs

Za sva pitanja, dileme, nedoumice i eventualne savete vezano za naše predmete i način polaganja i rada, stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje doba slanjem mejla na: veljko.mijuskovic@ekof.bg.ac.rs ili slobodan.acimovic@ekof.bg.ac.rs

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati, a do tada Vam želimo efikasnu organizaciju vremena, strpljenje i dobro zdravlje.

Kolegijalno,

prof. dr Slobodan N. Aćimović

dr Veljko M. Mijušković