LUKOWA Académie бесплатни едукативни програм

10.10.2019

LUKOWA је швајцарска компанија са преко 35 година искуства у индустрији хране.

LUKOWA Académie је заједнички едукативни тренинг програм Факултета организационих наука и компаније LUKOWA, подржан од стране агенције USAID. Програм је посебно осмишљен за студенте завршних година основних и мастер студија на ФОН-у, Економском и Пољопривредном факултету.

Основни циљ програма је да студенти, кроз серију практичних радионица и meetup-ова, унапреде постојећа знања и вештине и примене их у решавању пословне студије случаја – LUKOWA Innovation Challenge. Цео програм биће организован на енглеском језику.

Након успешно завршене академије учесници добијају сертификат, а најуспешнији могућност за праксу или запослење у компанији LUKOWA што представља јединствену прилику да студенти стекну пословно искуство у швајцарској компанији која послује на светском тржишту.

За више информација, програм и пријаву на LUKOWA Académie посетите нашу веб страницу.

Пријава је отворена до петка 18. октобра.

Центар за сарадњу са привредом позива све заинтересоване да посете ИНФО дан на Економском факултету, у четвртак 17. октобра у 16 часова у сали 28. Тамо вас чека наш тим да, заједно са прошлогодишњим учесницима академије, одговоримо на сва ваша питања.

lukowa