LUKOWA Académie 2020 – Позив за пријаву

LUKOWA је швајцарска компанија са преко 35 година искуства у индустрије хране.

LUKOWA Académie је бесплатан online тренинг програм посебно направљен за студенте завршних година основних и мастер студија на Економском, Пољопривредном факултету, ФОН-у, ТМФ-у и ФТН-у.

Основни циљ је да студенти, кроз серију практичних радионица, унапреде постојећа знања и вештине и примене их за решавање пословне студије случаја LUKOWA Business Case Challenge. Цео програм биће организован на енглеском језику.

Након завршене академије студенти добијају сертификат, а најуспешнији учесници академије могућност за плаћену праксу или запослење у компанији LUKOWA што представља јединствену прилику да студенти стекну пословно искуство у швајцарској компанији која послује на светском тржишту.

За више информација, програм и пријаву на LUKOWA Académie 2020 посетите нашу веб страницу. Пријаве су отворене од 09. октобра.

Такође, биће нам драго да нам се придружите на online ИНФО дану који организујемо путем платформе Microsoft Teams. Региструјте се за ИНФО дан 15.10. у 16:30 који је намењен студентима Економског факултета, ФОН-а и ФТН-а. Регистрацију за ИНФО дан извршити преко линка https://lukowa.com/2020/10/08/registration-for-info-day/.