Летња школа: Адвертајзинг за почетнике „Get creative with McCann Beograd”

04.07.2022, 08:00h,

Ако вас занима каријера у области адвертајзинга, волите маркетинг, занима вас како се позиционира бренд, желите да сазнате више о креативним процесима и његовим алатима, хоћете да упознате људе који стоје иза успешних маркетиншких кампања и познатих брендова, искористите прилику да овог лета учествујете у раду прве летње школе адвертајзинга коју за студенте организује Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са агенцијом McCann Beograd.   

Летња школа под називом „Get creative with McCann Beograd” реализоваће се од 4. до 8. јула 2022. године у згради Ректората Универзитета у Београду.   

Програм школе обухватиће интерактивне радионице и предавања стручњака из области адвертајзинга, запослених у агенцији McCann Beograd као и индивидуалне и групне задатке за студенте. Програмом је предвиђена и једна посета просторијама агенције McCann Beograd.   

Пријављивање се обавља путем следећег ЛИНКА до 26. јуна у поноћ.   

Учешће студената је бесплатно, а присуство на комплетном програму je неопходно за добијање потврде о похађању летње школе. Сви пријављени биће обавештени 30. јуна о статусу своје пријаве.  

Подршку реализацији летње школе пружио је Maxi, захваљујући чијим поклон пакетима ће предавачи и студенти моћи да се окрепе током трајања програма.  

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду  помаже студентима Универзитета у Београду у развоју оних знања и вештина које ће им бити од значаја током студирања и при запошљавању и доприноси да млади током студија стичу сазнања о свету пословања и својим програмима припрема студенте за успешни прелазак на следећи ниво развоја каријере након дипломирања.    

Агенција McCann Beograd дубоко верује у креативност као главну покретачку снагу. Одржива креативност, као и дугогодишња партнерства са брендовима који имају храбрости да покрену разговор око важних тема и утичу на промене, како у својим индустријама, тако у целокупном друштву, део су ДНК наше агенције. Агенцију McCann Beograd основао је Срђан Шапер 1997. године, са седиштем у Београду, и послује у оквиру једног од водећих комуникационих система I&F Групе, која успешно послује у 12 земаља јужне и северне Европе.

GetCreative_Agenda 2