Лансиран први StartIN startup програм за 5 најбољих технолошких бизниса из Србије

14.08.2019

In Centar Hab лансирао је свој први startup програм под називом StartIN, са циљем да кроз учење предузетничког процеса, препознавање предузетничких особина, развој и имплементацију критичког предузетничког размишљања талентовани тимови добију прилику да изграде свој технолошки бизнис.

Програм је креиран од стране In Centra, а биће реализован у сарадњи са преко 20 ментора и истакнутих експерата из домаће предузетничке заједнице, са почетком 16. септембра.

StartIN  представља свеобухватни startup програм заснован на “корак по корак” развоју бизниса пратећи процес од идеје до лансирања производа развијен на менторском принципу рада са доменским експертима и подржан искуством свих креатора програма.

Startup тимови ће кроз рад на програму имати прилику да унапреде практична знања као што су вештине управљања иновацијама и методолошки развој бизниса од идеје до излазне стратегије.

Главни бенефити програма представљаће:
–    Менторски приступ – инструктивне радионице са праћењем прогреса учесника програма.
–    Умрежавање и учење од доменских експерата заснованог на „hands on“ принципу односно из личног искуства ментора предузетника.
–    Добијање сертификата о завршеном програму.

In Centar ће стипендирати најбоље идеје студената који окупе свој startup тим и пријаве своју идеју за StartIN програм.

Пријаве за StartIN startup програм ће бити отворене 1. августа и трајаће до 31. августа, а све додатне информације заинтересовани тимови могу пронаћи на следећем линку: https://www.incentar.org/startup-program/

StartIN Facebook