ikovacevic

КОВАЧЕВИЋ ИГОР

Kabinet:711a

Telefon:3021-104

Vreme prijema:уторак 8-10, четвртак 13.30-14.00, 15.30-16.00, 17.30-18.00 / Обавештења проверити

Email:igor@ekof.bg.ac.rs


Рођен 1984. године у Београду. Након завршене Средње туристичке школе на Новом Београду, уписао је 2003. године Економски факултет. Основне студије завршио је 2007. године на смеру Туризам и хотелијерство, а након тога и мастер студије Менаџмента у туризму 2009. године. Докторску дисертацију одбранио на Економском факултету , а у априлу 2018. године је промовисан у доктора наука на Универзитету у Београду.  Вежбе и рад са студентима обавља у оквиру смера Туризам и хотелијерство и то на предметима уже научне области Пословна економија и менаџмент: Маркетинг у туризму, Менаџмент предузећау туризму и хотелијерству, и предмету уже научне области Економске политике и развоја: Економика туризма.

Академска и професионалан интересовања су усмерена на област маркетинга и менаџмента у туризму и хотелијерству, као што су Менаџмент дестинације, Маркетинг дестинације, Процес кандидовања за догађаје, Програм конгресних амбасадора, Менаџмент догађаја, Стратегијски менаџмент у туризму, Развој туристичких производа, Дестинацијске менаџмент организације, Пословање хотела, а посебна интересовања и специјалности се односе на конгресни туризам.

Обавештења

 _____________________

Термин испита ЕкТ и МуТ – септембар и октобар

Термини су према важећем календару испита. Термин испита је само један и то према званичном календару и распореду. Неће бити одлагања нити додатних термина. Додатни поправни колоквијум неће бити органозован (први је био у последњој недељи маја).

_____________________

Важно – мејлови око испитаних питања

Имајући у виду да је у ранијем периоду било злоупотреба од стране студената где су добијени одговори и образложења на поједина питања око испитне материје путем мејла вађени из контекта, на такве мејлове се не одговара. Студенти могу доћи у назначеним терминима пријема.

 

___________________________

Пријем студената током летњих месеци неће бити организован (имајући у виду да Факултет не ради). Студенти се увек могу јавити преко емаила. Уочи испита у септембру и октобру постојаће ванредни термини пријема.

_____________________

У периоду 15.јул до 01. август може доћи до кашњења у одговарању на емаилове. Хвала унапред на стрпљењу.

______________________________________

Услови за 2 еспб бода – од 01. августа

Сви студенти који су из радова на предмету ЕкТ добили оцену 9 или 10, и који положе испит, стичу услов да аплицирају за 2 еспб бода у школској 2017/2018. Кораци које је неопходно испратити да би се стекао услов:

1) Положити испит у неком од наредних рокова

2) Од 01. августа неопходно је послати емаил асистенту са радом у електронској ворд верзији

– у мејлу је неопходно навести да ли сте рад радили сами, или са неким, као и да се изјасните да ли максимално 2 члана екипе желе да упишу радове, или само један

3) у одговору на тај емаил добићете даље инструкције за пријаву рада на систем за проверу плагијата.

5) Термини уписа 2 еспб у индекс су увек термини испита у септембру и октобру, као и у евентуалним ванредним роковима који ће накнадно бити објављени. Последњи термин уписа 2 еспб бода је термин испита у Октобру 2.

 

Download

План рада и неопходна упуства

EKT Ekonomika turizma_plan rada SAJT 2018

MUT Marketing u turizmu_plan rada SAJT 2018

Akademski izvori za pisanje radova

 

Презентације – ЕКТ – 2018

08 Ekonomika _ Tabela poslednji deo

 

Резултати активности

EKT-2018-ocene aktivnosti

MuT-2018-ocene-aktivnosti

 

Испитна питања (прочитати упуства на почетку сваког документа)

EKT ISPITNA PITANJA Ekonomika Turizma Izborni predmet

EKT ISPITNA PITANJA Ekonomika turizma

MUT Marketing u turizmu ispitna pitanja