ikovacevic

КОВАЧЕВИЋ ИГОР

Kabinet:711a

Telefon:3021-104

Vreme prijema:уторак 8-10, четвртак 13.30-14.00, 15.30-16.00, 17.30-18.00 / Обавештења проверити

Email:igor@ekof.bg.ac.rs


Рођен 1984. године у Београду. Након завршене Средње туристичке школе на Новом Београду, уписао је 2003. године Економски факултет. Основне студије завршио је 2007. године на смеру Туризам и хотелијерство, а након тога и мастер студије Менаџмента у туризму 2009. године. Докторску дисертацију одбранио на Економском факултету фебруара 2018. године.  Вежбе и рад са студентима обавља у оквиру смера Туризам и хотелијерство и то на предметима уже научне области Пословна економија и менаџмент: Маркетинг у туризму, Менаџмент предузећау туризму и хотелијерству, и предмету уже научне области Економске политике и развоја: Економика туризма.

Академска и професионалан интересовања су усмерена на област маркетинга и менаџмента у туризму и хотелијерству, као што су Менаџмент дестинације, Маркетинг дестинације, Процес кандидовања за догађаје, Програм конгресних амбасадора, Менаџмент догађаја, Стратегијски менаџмент у туризму, Развој туристичких производа, Дестинацијске менаџмент организације, Пословање хотела, а посебна интересовања и специјалности се односе на конгресни туризам.

Обавештења

Термини полагања ПРВОГ теста (за ЕкТ и МуТ)

Субота, 17. март – А6

10.00х – предмет МуТ / смер: ТММ, парни индекси + ТиХ

10.30х – предмет МуТ/ смер: ТММ, непарни индекси

11.00х – предмет ЕкТ / смер: Међународне финансије + Спољна трговина

11.20х – предмет ЕкТ / смер: ТММ парни + ТиХ

11.40х – предмет ЕкТ / смер ТММ непарни + Маркетинг + студенти који немају одређен смер

Напомена: имајућу у виду динамику одржавања теста, неопходно је да студенти најкасније дођу 5 минута пре дефинисаног термина у којима њихов смер и група полажу. По уласку ствари је неопходно ставити са стране. Студенти не могу предати радове раније, већ морају чекати крај термина. У случају спречености студенти могу доћи у било кој други термин, не морају се јављати путем мејла, већ је довољно само да се јаве на почетку теста.

 

_____________________

Термини тестова (за ЕкТ и МуТ) 

II тест: субота 14. април, у термину 16-18х, у сали А6

III тест: субота 19. мај, у термину 11-13х, у сали А6

Поправни тест: термин ће бити одређен накнадно, али највероватније крајем маја

Тачно време полагања теста по предмету и по смеру ће бити одређено накнадно.

Материја за тест је детаљно описана у делу Download у документу „План рада“

________________

Економика туризма / писање радова и одбрана радова кроз презентације / одабир тема

– Дана 28.02 у редовном термину предавања одржано је предавање и кратак курс са циљем упознавања студената на начин писања радова и њихове одбране. Неопходно је да студенти даље консултују секцију  Download и документе „Групни рад и дискусија“ и „Писање радова“ како би се укупознали и на овај начин са упуствима и препорукама.

– Термин одабира тема за писање радова је понедељак 19. март, у редовном термину предавања од 12х у А5. Начин одабира тема је ошисан у документу „Групни рад и дискусија“.

– Финални рок за предају радова, према упуству у документу „Групни рад и дискусија“, је уторак 10. април (тачно време биће дефинисано накнадно).

– Одбране радова вршиће се према терминима који су дефинисани у документу „Групни рад и дискусија“. Први термин одбрана је среда 11. април и све групе морају бити спремне за овај термин.

_________________

Презентације са часова вежби су у секцији Download.

_________________