Конкурс за програм „Студије будућности“ Београдске отворене школе

11.06.2020, 18:00h, Онлајн

blog post

Београдска отворена школа отвара конкурс за упис нове генерације студената и позива те да се пријавиш на једногодишњи образовни програм Студије будућности. Конкурс је отворен до петка, 31. јула до 23:59h.
Програм је намењен студентима који ће у октобру 2020. године бити четврта година основних студија, апсолвенти или студенти мастер студија, старости до 27 година, природних, техничко-технолошких и друштвено-хуманистичких факултета, свих универзитета у Београду.
Програм Студије будућности је једногодишњи програм неформалног образовања који се темељи на мултидисциплинарним модулима знања и вештина, Алумни2Студентс програму менторства, програму стажирања и изради завршног пројекта.
Циљ програма је да одабране студенте на иновативан начин упозна са трендовима и изазовима пред којима се налази савремени свет. Студенти кроз панел дискусије, предавања, радионице и неформална дружења откривају трендове будућности у савременом свету, са циљем да постану носиоци позитивних промена у нашем друштву.
Избор студената за Студије будућности одвија се у 3 фазе:
• Пријављивање кандидата
• Тестирање
• Интервју и коначан избор

Сви заинтересовани могу сазнати више о програму и на онлине презентацији која ће бити одржана у четвртак, 11. јуна од 18 часова, пријаве на https://www.facebook.com/events/387925872102294/.

Детаљније о свим фазама пријаве, али и о осталим важним информацијама можете погледати ОВДЕ.