Конкурс за стручну праксу у компанији „European Consulting Group”

Business concept. Business people discussing the charts and graphs showing the results of their successful teamwork. Selective focus.

Пракса у Evropskoj Konsalting Grupi

Evropska Konsulting Groupa (ECG или ECG Summit) је међународна компанија основана у Београду као најуспешнији извођач Europe Aid пројеката у региону западног Балкана, која од 2001. године успешно спроводи пројекте које финансира ЕУ у области пружања техничке помоћи (Консалтинг у јавном сектору).

Поносимо се и чињеницом да је наша компанија сертификована за одржавање безбедности информација ISO 27001 као и квалитет ISO 9001.

Од 2001. пружамо консултантске услуге у Србији и широм региона Западног Балкана, омогућавајући владиним институцијама, бизнису и цивилном друштву израду и имплементацију успешних развојних програма који побољшавају квалитет живота и олакшавају напредак према стандардима Европске Уније.

Више о нама на: http://ecg.rs/

Сваке године организујемо програм обуке за младе дипломце који желе да започну каријеру у области консалтинга у јавном сектору, и тиме и сами допринесу да се земље западног Балкана, укључујући Републику Србију, што пре прилагоде и придруже ЕУ.

Тренутно смо у потрази за младим и талентованим појединцима који желе да се придруже нашем динамичном и високо мотивисаном тиму.

Наш програм праксе нудимо недавно дипломираним студентима који ће имати прилику да стекну практична знања у области управљања пројектима које финансира Европска унија у склопу наше компаније, укључујући секторе пословног развоја, имплементације пројекта.

Практиканте ће током њиховог ангажмана пратити и водити њихови ментори у оквиру одређеног тима, а очекују се учешће како у имплементацији тако и у истраживачким активностима везаним за процедуре тендерисања за европске пројекте, као и у администрацији компаније. Програм праксе траје од понедељка до петка, обично у периоду између 4 и 6 сати дневно. По завршетку програма успешни кандидати ће добити потврду која детаљно описује завршени програм и стечене вештине и компетенције, а најуспешнијим кандидатима ће бити понуђен Уговор о раду.

Услови

Ваш профил:

• Дипломирани студент Економског факултета, с мало или без радног искуства

• Познавање енглеског језика (ниво C1)

• Добре комуникацијске вештине;

• Тимски рад;

• Добре IT вештине;

• Знатижеља, флексибилност, аналитички дух, проактиван приступ у решавању задатака и проблема.

 

Компетенције:

• Жеља за учењем и стицањем нових знања;

• Склоност ка повезивању различитих дисциплина у раду;

• Брзина и ефикасност у раду, мултитаскинг;

• Вештине писања, анализе, давања извештаја;

•Јасна и прецизна комуникација.

 

Предности:

Полазници ће имати прилику да стекну практична знања у области управљања пројектима које финансира Европска унија у склопу наше компаније, укључујући секторе пословног развоја, имплементације пројекта.

• Могућност за запослење и напредовање;

• Стално учење кроз рад у развојном сектору;

• Добри услови за рад у тиму који негује поштовање и тимски дух.

 

Начин пријаве

Да бисте се пријавили за наш програм праксе, пошаљите нам свој CV и мотивационо писмо на енглеском језику на адресу praksa@ecg.rs.

Ваше мотивационо писмо треба да садржи јасну поруку о томе на који начин се уклапате у профил који је горе описан. Писма препоруке су такође добродошла, укључујући и оне из академског и пословног окружења.

Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на интервју.

Почетак програма праксе, по договору. Трајање 6 месеци.