Kонференцијa „Фабрика младих предузетника“

15.12.2018, 11:00h, Свечана сала Градске општине Врачар

Sajt FMP18

Центар за развој идеја четврти пут заредом организује конференцију Фабрика младих предузетника, у суботу 15. децембра у Свечаној сали Градске општине Врачар од 11 до 16 часова. Делегати ће имати прилику да кроз низ кратких презентација успешних предузетника и панел дискусију упознају свет предузетништва и стекну неопходно самопоуздање како би се и сами упустили у предузетнички подухват. Конференција је усмерена ка предузетништву које у основи није засновано на информационим технологијама, већ на такозваним традиционалним делатностима. Циљ конференције је информисање и мотивисање младих да спроведу своје пословне идеје у дело.

Конференцију отвара први блок презентација посвећен предузетницима који су се опробали у области производње хране. Затим ће у оквиру другог блока, своја занимљива предузетничка искуства представити предузетници из области производње пића. Након другог блока, уследиће панел дискусија чији је циљ представљање могућности за успех у индустрији друштвених и видео игара у Србији. Последњи блок презентација резервисан је за добре примере предузетништва у области туризма у урбаним срединама.

Важан део конференције представља повезивање учесника, предавача и панелиста. Прилику за упознавање и размену идеја и искустава делегати ће имати током пауза за кафу и ручак.

Предавачи и панелисти поседују завидно предузетничко искуство и спремни су да га поделе како би помогли будућим предузетницима да отклоне недоумице и храбро крену истим путем.

Како бисте се пријавили за учешће на Конференцији, потребно је да попуните формулар који се налази на следећм линку – ПРИЈАВА

Након пристигле пријаве, биће Вам послат мејл са упутством за уплату котизације.

Цена контизације за целодневни догађај износи 500 динара и укључује:

Присуство догађају;

Пакет материјала за делегате;

Ручак и освежење током догађаја;

Након извршене уплате, делегати добијају потврду о учешћу путем е-mail-a. Број места је ограничен, а пријаве су отворене до попуњавања капацитета.

Имена предавача и панелиста биће представљена у наредним данима на сајту – www.razvojideja.org.rs и страницама Центра за развој идеја на друштвеним мрежама FacebookInstagram i LinkedIn.

Пожурите и обезбедите своје место!