irenaj2

ЈАНКОВИЋ ДР ИРЕНА

Kabinet:229

Telefon:3021-046

Vreme prijema:sreda 16-18h

Email:irenaj@ekof.bg.ac.rs

Др Ирена Јанковић је запослена на Економском факултету Универзитета у Београду као доцент на предметима Финансијска Тржишта и Анализа харија од вредности. Након завршених основних студија на смеру Финансије, банкарство и осигурање, похађала је последипломске курсеве Банкарски и финансијски менаџмент,  International Master of Science in Quantitative Finance и магистарски курс Пословна економија у сарадњи са пословном школом HEC из Париза.

Магистрирала је и докторирала на Економском факултету у Београду. Добитник је многобројних стипендија и награда. Располаже искуством у раду на пројектима у области економије и финансија као и у примени различитих модела квантитативне финансијске анализе појединачних финансијских инструмената и портфолија. Ради на пројектима од домаћег и међународног значаја у области финансија и предаје на Курсу за стицање звања брокера у организацији Комисије за хартије од вредности РС и Економског факултета у Београду. Говори енглески и руски језик уз познавање основа француског, шпанског и немачког језика. Искусни је корисник MS Office пакета и Eviews и Stata статистичко/економетријских пакета.

Обавештења

POPRAVNI KOLOKVIJUM IZ PREDMETA FINANSIJSKA TRŽIŠTA I ANALIZA HARTIJA OD VREDNOSTI ĆE BITI ODRŽAN 30.08.2018. U 12H u sali A1.

 

Nadoknada prijema studenata biće u ponedeljak 16.7.2018. od 14-16h.

 

U sredu 11.07.2018. otkazuje se PRIJEM STUDENATA zbog zdravstvenih razloga.

———————————————————————————————————————————————————–

Upis bodova iz predispitnih aktivnosti iz predmeta Finansijska tržišta biće u ponedeljak 28.05. u 12h u A1.

 Upis bodova iz predispitnih aktivnosti iz predmeta Analiza hartija od vrednosti biće u ponedeljak 28.05. u 13h u A1.

(Za studente koji imaju da završe još neku od predispitnih aktivnosti upis će biti u vreme prijema u sredu.)

——————————————————————————————————————————————————————-