Pribor-za-decu

Хуманитарна акција за децу из Прихватилишта

20.05.2019

Центар за сарадњу са привредом организује хуманитарну акцију у сарадњи са Прихватилиштем за децу Београда.

Придружите нам се улепшавању свакодневнице деци узраста од 7 до 18 година која бораве у Прихватилишту. Међу њима су жртве насиља, злостављања и занемаривања, жртве трговине људима, деца без родитељског старања, деца улице којима желимо да бар на тренутак улепшамо свакодневицу.

Узимајући у обзир потребе Прихватилишта одлучили смо да наша донација буде у облику прибора за едукативне радионице (блокови за цртање, пластелин, глина, колаж папир и папир у боји, украсне траке, А5 и А4 свеске и папири, лепак за папир, олoвке, фломастери, темпере и сл.) које Прихватилиште свакодневно организује. У акцију прикупљања биће укључени студенти, професори као и остали запослени Факултета.

Планирано је да сав прикупљени материјал буде предат као симболично обележавање краја летњег семестра кроз креативно осмишљену радионицу у којој ће учествовати наши студенти и деца Прихватилишта.

Овим путем Вас позивамо да се одазовете хуманитарној акцији. Прикупљени прибор можете доставити до 25. маја у канцеларију Центра за сарадњу са привредом на трећем спрату (канцеларија 306) сваког радног дана до 16 часова.