Гостујуће предавање на тему: „Будућност трговинског менаџмента на примеру водеће праксе компаније Sport Vision”

03.12.2021, 14:00h, Zoom

У петак, 3. децембра, са почетком у 14 часова у оквиру предмета Трговински менаџмент биће организовано online гостујуће предавање Душице СавићCEO Sport Vision Grupe.

Dušica Savić

Душица Савић, као CEO Sport Vision Grupe, лидер је у области спортског retaila на тржишту југоисточне Европе, са експертизом у продаји, leadership-у и концепт менаџменту. Рођена је 1975. године у Призрену и дипломирани је инжењер електротехнике за телекомуникације.

Њено богато радно искуство везано је за трговину, у оквиру које је водила и развијала више продајних канала и брендова из области спортског retaila. У компанији Delta Sport успешно је водила мултибренд спортски ланац, а затим је сјајне резултате остварила и на позицији Nike Sales директора за западни Балкан. Мултифункционалност и разумевање бизниса, доказала је и у области HoReCa, на позицији директора Costa Coffee-a, коју је успешно обављала више од три године.

Као CEO Sport Vision Grupe, Душица већ дуже од седам година води тимове на девет тржишта – у Србији, Босни и Херцеговини, Македонији, Црној Гори, Албанији, Хрватској, Словенији, Бугарској  и Румунији. Енергију и знање усмерила је на освајање нових тржишта, осмишљавање и постављање нових концепата као и на учвршћивање система Sport Vision Grupe, који данас броји више од 5000 запослених. Њено искуство из retaila као и разумевање свих пратећих процеса поставили су основе за успостављање Sport Vision-a као највећег retail ланца на свим тржиштима на којима послује, а иновативност и спремност на промене које поседује, учинили су компанију дугорочно одрживом и прилагодљивом на све изазове. Нови фокуси и приоритети у развоју компаније су дигитализација свих процеса, а Душица успешно предводи тим у дигиталну еру пословања.

Позивамо све који су заинтересовани да сазнају више о специфичностима и будућности трговинског менаџмента кроз анализу пословања лидeрa спoртскe мaлoпрoдaje нa тржишту Бaлкaнa да присуствују.

Линк за приступ предавању:  https://us02web.zoom.us/j/3606259212

EKOF Predavanje Dusica Savic - dec 2021